Ny VD på Nomeko

Nomeko förstärker för framtiden

Nomeko rekryterat en ny VD: Fredrik Lundberg, en industriman och företagsbyggare med gedigen erfarenhet från bla Vimek, Indexator, Hassela Skogsprodukter och Hultdin Systems. Och nu Nomeko.

– Den koncern vi tillhör, Teamx vill satsa långsiktigt och det är ett spännande nytt kapitel, både för mig och för Nomeko. Kombinationen av den kompetens som medarbetarna besitter och de investeringsplaner som koncernen har stärker vårt erbjudande ytterligare, säger Fredrik Lundberg.

Nomekos tidigare VD, Anders Linder, blir kvar i företaget som produktionsteknisk chef.

– Det är jag väldigt glad för. Anders spetskunskap inom Nomekos verksamhetsområden och hans förmåga att hitta smarta produktionslösningar är en enorm trygghet. Vi renodlar våra respektive ansvarsområden och kan nu ha fokus både här och nu och på morgondagen.

Detaljerna kring framtidsplanerna är Nomeko fortfarande lite hemlighetsfulla kring:

– Men jag kan lova att det blir ett gott nytt år, både för befintliga och nya kunder, avslutar Fredrik Lundberg